ПАРКИНГ НЕМА ДА СЕ НАПЛАТУВА ЗА ВРЕМЕ НА „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“

Советниците вчера на 17-итна седница едногласно донесоа одлука за ослободување од плаќање на паркинг простор за претстојната манифестација „Самун ем Татлија“ за деновите 30 септевмри, 1 и 2 октомври 2о22 година.


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза