СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА Д-р БОЖИКОВ

Квалитетот на нашето работење е потврдено со задоволството на пациентите.

Новите пациенти ја одбираат нашата стоматолошката ординација по препорака од други наши пациенти, а тоа е потврда за стручноста и професионалноста на нашиот тим.

Стручниот тим во ординацијата континуирано и професионално се усовршува во користење на нови техники, материјали и апарати во стоматологијата.

Нашата посветеност е на високо ниво, комплетно давање на услуги од висок квалитет.

 

СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА Д-р БОЖИКОВ НА НОВА ЛОКАЦИЈА!

ПЗУ Д-р Божиков е ординација по општа стоматологија лоцирана до општина Радовиш во зградата позади фото Снежана.

Стоматолошката ординација работи во договор со ФЗОМ – Фондот за здравствено осигурување на Македонија.

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза