ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РИСТОВ ИМАШЕ СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА “ТРАЈАЛ КОРПОРАЦИЈАТА’

Градоначалникот Ацо Ристов имаше прием на Директорот на Трајал Корпорацијата Милош Ненезич, заедно со директорот на Детонит Радовиш Мирослав Николиќ.

Оваа коорпорација е сопственик на Компанијата Детонит Радовиш, а е и долгогодишен помагател на Фудбалскиот клуб Детонит, сега ФК Детонит Плачковица.

Од име на управата на ФК Детонит Плачковица тие добија дрес со нивните имиња.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза