МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ГУРМАНСКА МАНИФЕСТАЦИЈА „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“ !

Радовиш подготвен!

Угостителите се поставени и веќе се вкусуваат специјалитетите „Самунот и Татлијата“, последни подготовки се прават пред почетокот на музичката програма која треба да започне со отварање на манифестацијата и свеченото дефиле од „Радовишкиот собор“, исто така ќе биде претставен и „Мега Самунот“.

Попладневните и вечерните часови манифестацијата ќе биде збогатена со богатата музичка програма која е предвидена.

Бидете и виде дел од Манифестацијата „Самун ем Татлија 2022“…

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

Related Articles

Временска прогноза