ДЕЧИЊАТА ОД ЈОУДГ “АЦО КАРАМАНОВ” ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА

По повод Недела на детето, дечињата од ЈОУДГ “Ацо Караманов” денес ширеа насмевки меѓу граѓаните во општина Радовиш.

Дечињата беа во посета во општината и таму се запознаа со вработените и беа примени од Секретарот и вработените во општината.

 Со своето присуство им го разубавија денот и им упатија порака да бидат секогаш насмеани и среќни.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза