ДЕЧИЊАТА ОД ЈОУДГ “АЦО КАРАМАНОВ” СО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ПОД НАСЛОВ “ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ”

По повод Детската недела, дечињата од ЈОУДГ “Ацо Караманов” Радовиш реализираа активности со хуманитарна акција под наслов “Да бидеме хумани”.

Дечињата донираа облека,храна и играчки во Црвен крст,како и на другарчиња во другите објекти (“Од дете за дете”). Целта на оваа активност е да се развива хуманоста уште од најрана возраст.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза