КАНИ БЕКО ПРАТЕНИКОТ ОД ТУРЦИЈА, ИЗМИР ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Во посета на општина Радовиш каде што беше остварена средба со Градоначалникот денеска беше Пратникот од Измир Кани Беко кој е по потекло од Радовиш поточно од Ораовица.
На средбата до Градоначалникот Ацо Ристов беше искажана благодарнот од страна на Претеникот од Турција Беко за топлото гостопримство со покана за посета на делегација од општина Радовиш на Република Турција и градот Измир.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза