ТППЕ РАДОВИШ СО ТАКТИЧКО ПОКАЗНИ ВЕЖБИ ЗА ВАДЕЊЕ НА ПОВРЕДЕНИ ЛИЦА ОД СООБРАЌАЈНИ НЕЗГОДИ.

ТППЕ Радовиш започна со вежби (РТЦ) сообраќајни незгоди тактичко показни вежби за вадење на повредени лица од сообраќајни НЕЗГОДИ.
Наредните три среди ќе има тактичко обучени вежби, апелираме до граганите на општина Радовиш да не бидат вознемирени поради движењето на возилата и сирените.

ТППЕ Радовиш

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза