УСПЕШНА АКЦИЈА ЗА ДОНИРАЊЕ ХРНА ПО ПОВОД „НЕДЕЛАТА НА БОРБА ПРОТИВ ГЛАДТА“

По повод неделата на борба против гладта Црвен Крст на Радовиш заедно со основните школи ООУ „Крсте П.Мисирков“ и ООУ “Никола Карев“ организираа донациска акција за дарување на храна која беше соберена во доволни количини за да им се помогне на семејствата на која им е потребна.

 

ОО Црвен Крст Радовиш искажа благодарност до учениците и нивните родители кои даруваа храна.

ОО Црвен Крст Радовиш

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза