ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РИСТОВ ВО ПОСЕТА НА СМИЛАНЦИ

Во очи на големиот христијански празник Митровден, Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов го посети населеното место Смиланци.

Една од причините за посета беше и увидот во изградбата на пешачкиот пристапен мост кон црквата Св.Димитриј, кој се гради со помош од општината, месното население и локални фирми. Дополнително ќе следува и партерно уредување кон самата црква.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза