ЕДЕН ОД ДВАЈЦАТА ДИРЕКТОРИ НА РУДНИКОТ БУЧИМ ВО РАДОВИШ НА ЦРНАТА ЛИСТА НА САД

„Еден од двајцата директори на рудникот Бучим во Радовиш на црната листа на САД – Стејт департментот го сомничи Димитри Кудрјаков  за коруптивни шеми во Гватамала“ – Прилог на националната Телевизија 24, каде што во прилогот се објаснува зошто и како е покренато за оваа црна листа на Стејт департментот.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

Извор: Televizija 24

About the author /


Related Articles

Временска прогноза