ИЗОЛАЦИЈА-СИГУРНОСТ И КВАЛИТЕТ-„ЖИЦА МОНТ“-ИЗОЛАЦИОНИ ПАНЕЛИ

Жица Монт е компанија која се занимава со преработка и монтажа на фасадни и кровни изолациски панели. Компанијата за прв пат на Македонскиот пазар влегува во 2012 год. Сериозноста и квалитетот е тоа што ни помогна да изградиме доверба кај клиентите што нé направија лидери на пазарот. Ги увезуваме најбараните и со највисок стандард панели од италијанскиот бренд Lattonedil

Нашата компанија е дел од проектот на GEFF креиран од европска банка кој има за цел да ја зголеми енергетската ефикасност. Затоа слободно вашите поволности можете да ги искористие за нашите производи. 

Производите кои ви ги нудиме се со највисок стандард и ќе ви овозможат многу поголема економичност а исто така и директно ќе влијаeте на зголемувањето на енергетската ефикасност како и на градењето еко-општество. 

Уникатноста, ефикасноста и естетиката се придавките кои ќе ги опишат нашите кровни панели. Ги увезуваме од Италија нивниот висок стандард прави да бидат број еден панели на пазарот. Ви нудиме голем избор на модели за сечиј вкус, за повеќе информации околу производите кои ви ги нудиме кликнете прикажи.

 

 

Контакт телефон: +(389)78-670-129

Е-маил: [email protected]

Вeб: www.zica-mont.com

 

Локација: Магистралниот пат РадовишСтрумица кај село Сулдурци.

 

ЖИЦА МОНТ – Изолација-сигурност и квалитет.

Related Articles

Временска прогноза