ЗАЕДНИЧКИОТ КОНСУЛТАТИВЕН КОМИТЕТ КОР-МАКЕДОНИЈА

Градоначалникот Ацо Ристов зеде учество на заедничкиот консултативен комитет КоР-Македонија.

Во Скопје беше одржана тематска дебата на темата „Енергетската криза во Европа-што македонските општини можат и треба да прават“. На дебатата Градоначалникот Ристов имаше своја презентација за проектот „Зелена топлина“ кој е во фаза на спроведување во нашата општина.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза