НАБАВЕНА НОВА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА НА ТЕРИТОРИЈАЛНО-ПРОТИВПОЖАРНА ЕДИНЦА РАДОВИШ

Реализирана нова набавката на високо квалитетни рачни  радио станици, како дел од техничка опрема, согласно потребите на ТППЕ Радовиш.

Општина Радовиш продолжува со финансиска подршка  на  неопходното тековно опремување  на  ТППЕ Радовиш.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза