ОДРЖАНА СВЕЧЕНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ, ПО ПОВОД „6-ТИ НОЕМВРИ“- ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА РАДОВИШ

Денес беше одржана свечената седница на Советот на општина Радовиш, по повод 6-ти Ноември-Денот на ослободувањето на градот Радовиш.

Советниците на оваа седница работеа со Дневен ред од три точки. На оваа седница се одобри Предлог-Одлука за доделување на општинските награди и признанија по повод празникот „6-ти Ноември“ – 78 години од ослободувањето на Радовиш.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза