ОДРЖАНА 20 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа 20 редовна седница.

На оваа седница беше предложен дневен ред од 28 точки.

Седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника Трајанова. Советниците работеа со усвоен дневен ред од 28 точки, а имаа можност да постават и советнички прашања на кои одговор даде Градоначалникот Ацо Ристов.

На оваа седница беа разгледани и усвоени голем број на предлог одлуки, а беше усвоена и Предлог-одлуката за измена и дополнување-Трет ребаланс на Буџетот на општина Радовиш за 2022 година. 

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза