ОПШТИНА РАДОВИШ РАСПИШA КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НА УЧЕНИЦИ

Врз основа на Одлуката за доделување на стипендии на ученици во основното и во средното образование од општината Радовиш и Правилникот за доделување на стипендии на ученици во основното и во средното образование од општина Радовиш бр. 08-1656/1 од 17.10.18 год. (Сл.Гласник на општина Радовиш бр.15 од 19.10.18), Градоначалникот на општина Радовиш, распишува Конкурс застипендирање на ученици во основните училишта во општина Радовиш и СОУ „Коста Сусинов“- Радовиш, за учебната 2022/2023 година.

 

Повеќе за конкурсот може да се информирате од објавата 

КОНКУРС  (превземи)

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза