ЛОКАЛЕНИОТ ПАТ КОН ГРАДСКИОТ ВОДОВОД ВО ФИНАЛНА ФАЗА

По низа активности и напори кои директно беа превземени од страна Градоначалникот Ацо Ристов, конечно продолжуваат работите на локалниот пат Радовиш – пристап до градскиот водовод.

Во тек е поставувањето на одводни пропусти со кои ќе бидат опфатени околните води а потоа ќе следуваат и завршните фази и асфалтирање на локалниот пат.

И ова е уште еден доказ дека работите не смеат да стојат туку со полн интетнзитет да се движат напред.

 

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза