РАДОВИШАНИ ДОБИЈА ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР НА ЕВН

Денес беше отворен новиот информативен пункт на ЕВ кој е на улица 15-ти Корпус во Радовиш, пункт кој граѓаните на нашата општина го бараа изминатите години.

Овде граѓаните ќе можат да добијат информации за услугите кои ги нуди ЕВН, а во најскоро време и ќе се врши наплата на сметките за електрична енергија.

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза