ГРАДОНАЧАЛНИКОТ АЦО РИСТОВ НОМИНИРАН ЗА ВИСОКОТО ПРИЗНАНИЕ SEE PERSONALITY 2023

Генералното собрание на Академија Балканика Еуроеана, која опфаќа врвни уметници и научно-истражувачки експерти од десет земји на Балканот и која беше формирана во Букурешт, во октомври 2017 година, го одржа своето Генерално изборно собрание од 9 до 12 декември во Скопје.

Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов номиниран од Академија Балканика Еуропеана за високото признание SEE Personality 2023, кое традициоинално им се доделува на истакнати личности од општествениот и економскиот живот на регионот.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза