ОДРЖАНА 22 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

22. седница на Советот на општина Радовиш денеска беше со дневен ред од 57 точки.

Советниците имаа можност да разгледуваат и дебатираат за голем број на Предлог-програми и Предлог-одлуки, но на почетокот имаа можност да постават Советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот на општина Радовиш, Ацо Ристов.

Седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника Трајанова.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза