ОДРЖАН ВТОРИОТ „ОТВОРЕН ДЕН“ СО ГРАЃАНИТЕ

Градоначалникот Ацо Ристов, службите во општина Радовиш и Пратеникот во собранието на Македонија Здравко Трајанов имаа можност да ги слушнат граѓаните кои присуствуваа на овој „Отворен ден“, и можеа да предложат проекти и идеи кои можат да бидат вклучени за наредната буџетска година.

Преку овие отворените денови граѓаните можат да предложат проекти и идеи, со можност и онлајн преку web страната budzet.mk.

Општина Радовиш и Градоначалникот Ристов ве повикуваат да се вклучите и да придонесете со Вашите идеи.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза