ОТВОРЕН ДЕН ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

Ве повикуваме да се вклучите и да придонесете со Вашите идеи.

 
Отворени денови 3,4 10, и 11 Декември од 11 до 14 часот граѓаните ќе може да предложат проекти и идеи кои ќе бидат вклучени за наредната буџетска година
Ќе може лично да предложите идеа, но и ќе има можност и онлајн преку web страната budzet.mk.
 
Буџет од народот за народот.
БИДИ ДЕЛ ОД ПРОМЕНИТЕ ШТО НОСАТ ИДНИНА!
Општина Радовиш

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза