ЈУГОИСТОЧНИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН СО НОВ МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ЗА НОВИ ИНИЦИЈАТИВИ

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион преку Бизнис Центарот потпиша Меморандум за соработка со Економски факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип.

Двете страни се согласија да соработуваат во широк спектар на активности и иницијативи од взаемен интерес како што е споделување на релевантни информации од заеднички интерес, учество на обуки, конференции, тркалезни маси и други активности поврзани со јакнење на капацитетот и квалитетот на услугите на двете страни, како и споделување на информации поврзани со можностите на студентите и младите од ЈИПР и размена на постојните и нови искуства.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза