ДЕНЕСКА, 21 ДЕКЕМВРИ НЕРАБОТЕН ДЕН

Министерството за труд и социјална политика соопштиа дека согласно со Законот за празниците, Денот на настава на турски јазик е неработен ден за граѓаните припадници на турската заедница во Република Македонија.

 

На сите граѓаните припадници на турската заедница од редакцијата на RadovisNews им го честитаме празникот „Денот на наставата на турски јазик“.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза