ООУ „КОСТА РАЦИН“ ОД ПОДАРЕШ СО РАБОТИЛНИЦА ГО ОДБЕЛЕЖА „СВЕТСКИОТ ДЕН НА БОРБА ПРОТИВ ХИВ-СИДА“

Во ООУ „Коста Рацин“ од Подареш беше одржана работилница преку која се одбележа „Светскиот ден на борба против ХИВ-Сида“, на оваа работилница учесници беа учениците од IX одделение.
Работилницата се реализираше со помош на наставничката Јанка Стојчева и педагог Горан Јанкулов.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза