ДРУШТВОТО НА УМЕТНИЦИ „РАДА“ СО БЕСПЛАТЕН ЕДУКАТИВЕН КУРС ЗА МЛАДИ СЛИКАРИ

Започна тромесечниот бесплатен едукативен курс по ликовна уметност. 

Овој проект е поддржан од општина Радовиш а е во организација на ДЛУР Рада. Преку овој курс учениците ќе имат можност да се запознаат со повеќе техники и правци во ликовната уметност.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза