СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД УРБАНИ И МЕСНИ ЗАЕДНИЦИ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

Денес со оглед на новонастанатата ситуација и состојбата со гробиштата и погребалните услуги како и Законот за гробишта и погребални услуги Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов заедно со директорот на ЈП Плаваја имаа средба со претставници од месните и урбаните заедници во Општина Радовиш.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза