,,БОЛЕСТИ ПРЕДИЗВИКАНИ ОД ПУШЕЊЕТО НА ЦИГАРИ” – ОДРЖАНА РАБОТИЛНИЦА ВО ООУ „КОСТА РАЦИН“ ПОДАРЕШ

Во ООУ „Коста Рацин“ во Подареш беше спроведена работилница со учениците од деветто одделение, од страна на училишниот педагог Горан Јанкулов и наставничката Јанка Стојчева на тема:,,Болести предизвикани од пушењето на цигари”.
На оваа работилница учествуваа учениците од оваа училиште.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза