УЛ. „ВИДОЕ СМИЛЕВСКИ БАТО“ НАСКОРО ЌЕ БИДЕ АСФАЛТИРАНА

Градежните работи на улицата „Видое Смилевски Бато“ се во завршна фаза.

„Со оваа улица конечно решивме приоритет кој долго време се чекаше“ истакна Градоначалникот Ацо Ристов.

Изградбата на оваа улица, заедно со комплетна комунална инфраструктура изнесува 6,5 мил.денари.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза