ВЛИЈАНИЕТО НА ЗДРАВАТА ХРАНА ВРЗ РАЗВОЈОТ КАЈ ДЕЦАТА ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ ВО ООУ” КРСТЕ ПЕТКОВ МИСИРКОВ”

Денес во ООУ” Крсте Петков Мисирков” се одржа предавање за влијанието на здравата храна врз развојот кај децата и придобивките од здравиот начин на исхрана.
Предавањето се реализираше во соработка на нутриционистот Валентина Глигорова
Предавањето се одржа со поддршка на Советот на родители на училиштето.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза