ВО ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ВО РАДОВИШ СЕ ОДРЖА ОПШТИНСКИОТ НАТПРЕВАР ПО ФИЗИКА

Во петокот во ООУ „Никола Карев“ во Радовиш се одржа општинскиот натпревар по физика.
Овој натпревар по физика за основно образование во организација на Друштвото на физичари на Македонија, на кој учествуваа ученици од сите основни училишта од нашата општина.
За резултатите и успесите кои ги постигнаа учениците и се пласираа на регионалниот натпреавр дополнително ќе информираме.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза