ВО РАДОВИШ ФОРМИРАН ЛОКАЛЕН СОВЕТ ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО ЗА ОПШТИНА РАДОВИШ

Вчера во општина Радовиш се формираше локален Совет за женско претприемништво, како дел од активностите на НПЖП во Југоисточниот плански регион. На средбата за формирање на Советот присуствуваа Валентина Дисоска-претседателна НПЖП, Љупче Почивалец – секретар на општина Радовиш, Ксенија Вангелова-локален координатор на платформата во Југоисточен регион, претставници на ЛЕР, невладин сектор и жени претприемачки.

Општина Радовиш останува отворена и  со подршка за иницијативи со кои ќе се подобри севкупната атмосфера и живеење во општината.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза