ТАМПОНИРАЊЕ НА ГЛАВНИОТ ПОЛСКИ ПАТ НИЗ КОНЕЧКО ПОЛЕ ДО ДОЛНИ ЛИПОВИЌ

Општина Конче започна со резлизација на дел од проектот за тампонирање на главниот полски пат во населеното место Конче кој минува низ средината на конечко поле и го поврзува со населеното место с. Долни Липовиќ.

Продолжуваме со проектите за подобрување на условите за живот и нормално движење на земјоделците кои ги користат овие пристапни патишта – информираше Градоначалникот на Општина Конче, Златко Ристов.

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза