ЈАВНА ТРИБИНА ЗА КОМУНАЛНАТА ТАКСА ЗА УПРАВУВАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ НА ГРОБИШТА КАКО И ВРШЕЊЕТО НА ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ

Денес во Центарот за култура „Ацо Караманов“ се одржа јавна трибина во врска со комунална такса за управување и одржување на гробишта како и вршењето на погребални услуги согласно Законот за гробишта и погребални услуги.

Граѓаните од градот и населените места во општина Радовиш имаа можност директно од Градоначалникот Ацо Ристов да дознаат повеќе информации во однос на оваа проблематика, притоа дискутирајќи за поедини прашања поврзани со солидарниот фонд.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза