LEON ВЕЌЕ ГО ИМА НОВИОТ „ХИТ“…

„Секој сака да е фит секој сака да е хит

секој втор за трака плаЌа нити фит а нити хит

секој плаЌа да е фит секој плаЌа да е хит

ќутам и се крстам гледам па не сте елит“ – вака во новиот проект “HIT” нашиот сограѓанин LEON ни се претставува со новата песна и новиот спот, кој после „Инкцизација“ веќе е „хит“…


Погледнето го видеото (+18)

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза