ВАЛЕНТИНА ПРОМЕТ – Плац за градежни материјали Радовиш

Плац за градежни материјали „Валентина Промет“ Радовиш

Секаков вид на градежни материјали, блокови, железо, мрежи, цемент, песок, вар, керамиди и покривки – се што ви е потребно за градење на вашите домови и објекти.

Во нашето стовариште-плац можете да го најдете и алатот што ви е потребен.

Единствени во нашиот град со најголема понуда, широк асортиман и нормална цена. Вршиме достава до потребната локација!

Посетете не!

ВАЛЕНТИНА ПРОМЕТ

032 630 603 и 075 414 930

 

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ЦЕЛАТА ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ КОИ МОЖЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ КАЈ НАС ….

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза