ИЗБОРНО ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ВО БОРЕЊЕ „У20“ СЕ ОДРЖА ВО РАДОВИШ

На Државно Изборно првенство кое се одржа во саботата во Радовиш борачите на БК Бучим го освоија првото место во екипна конкуренција пред екипите на Балканец и Лирија…
Овсоени 3 први места , 2 втори и 4 трети места: Мехмет Усеинов 1 место, Aрон Николов 1 место, Илија Атанасов 1 место, Михаило Илиев 2 место, Стефан Димитров 2 место, Горге Горгиев 3 место, Никола Танев 3 место, Мите Јосифов 3 место, Ване Иванов 3 место.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза