ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО БОРОВ ДОЛ

Рудникот Боров Дол распиша оглас за вработување на  “машинобравар – заварувач”. Информирајте се подетално за работните задачи и потребните квалификации, како и начинот на аплицирање: 


РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Замена на машински склопови – потсклопови на витални делови на Примарно дробење и Транспортна лента;
 • Работа на терен;

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум средно образование;
 • Претходно работно искуство како машино бравар – заварувач од најмалку 2 години;
 • Познавање на Законската регулатива од областа на безбедности здравје при работа
 • Способност за читање на техничка документација;
 • Способност за тимско работење;
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Исплата на додадоци на плата согласно ЗРОа
 • Бесплатен топол оброк со избор на повеќе менија
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа 

 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “машинобравар – заварувач”. 
 

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

 

www.borovdol.mk

 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза