ООУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ОРАОВИЦА СО ПОДОБРЕНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА

РЕАЛИЗИРАНИ ПОВЕЌЕ ПРОЕКТИ ВО ООУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ОРАОВИЦА

Општинското основно училиште „Кирил и Методиј“ од Ораовица со повеќе завршени проекти.

Училиштето доби нов изглед каде што беше заменет дел од фасадата со нова енергетски ефикасна-термоизолазициона фасада. Учениците добија нови надгледни средства за поуспешни часови по ФЗО и интерактивни табли во сите училници од 1 до 9 одделение.

Поставена нова бекатонска патека и патека за лица со посебни потреби за полесен пристап на учениците. Во училиштето исто така се заврши реконструкцијата на санитарните јазли.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза