ХОРТИКУЛТУРНО УРЕДЕНО ЦЕНТРАЛНИОТ ДЕЛ НА КОНЧЕ

Завршно хортикултурно уредување во централното подрачје во Општина Конче, продолжуваме оваа пролетт со уште инфраструктурни проекти – информираше Градоначалникот Златко Ристов.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза