РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ ОД ТОПОЛНИЦА -ОСТВАРЕНА СРЕДБА ВО ОПШТИНАТА

Заедно со менаџерскиот тим на рудниците Бучим и Боров Дол, денес остваривме состанок со жители од населеното место Тополница.

Повод за состанокот беше надминувањето на проблемите кои ги имаат овие жители во врска со водоснабдувањето, собирањето на сметот и други инфраструктурни зафати.

Проблемите мора да се решаваат системски и организирано во соработка со месното население –информираат од Општина Радовиш

.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза