ЗАПОЧНА УРЕДУВАЊЕТО НА ЈАВНИ ПОВРШИНИ ВО ДОЛНИ ЛИПОВИЌ

Започна уредувањето на јавни површини-тротоари, пешачки патеки и пристапни улички во сите населени места во општина Конче со планирани околу 4000м2, започнувајќи од населено место Долни Липовиќ , а потоа во другите населени места информираше Градоначалникот на општина Конче, Златко Ристов.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза