ВО ЗЛЕОВО ОДРЖАНА ФОЛКЛОРНАТА МАНИФЕСТАЦИЈА „РАЗИГРАНА ПРОЛЕТ“

Злеово заедно со Фолклорниот ансамбл „Злевски Бисери“ беа домаќини на втората по ред Фолклорна манифестација ,,РАЗИГРАНА ПРОЛЕТ,, која веќе прераснува во меѓународна со учество на ансамбли од Србија и Бугарија.

На оваа фолклорна манифестација која се одржа во викендот што измина учествуваа 9 домашни ансамбли со вкупно со над 300 учесници беше едно убаво дружење кое траеше до доцните вечерни часови.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза