48 ХУМАНИ РАДОВИШАНИ ОД ВЧЕРАШНАТА ГРАЃАНСКА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Во просториите на ОО Црвен Крст Радовиш вчера се реализираше крводарителска акција каде што вкупно 48 крводарители упатија порака низ највисокиот чин на хуманоста.

 

Ви благодариме крводарители!

ОО Црвен крст Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза