ПРОДОЛЖЕНА ТРАДИЦИЈАТА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИ ПАКЕТИ

 На прагот на претстоечките Велигденски празници, ја докажуваме нашата колективна свесност и општествена одговорност за семејствата кои од било која објективна причина не се во можност самостојно да ги набават неопходните прехранбени производи, потребни за достоинствено дочекување на Велигден.

Акцијата од Општина Радовиш е во соработка со Здружението за социјални услуги „Грижа Цаци“ од Радовиш.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза