30 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

30. седница на Советот на општина Радовиш денеска беше со дневен ред од 30 точки и 6 точки од предлог-дополнувањето на дневниот ред.

Советниците имаа можност да разгледуваат и дебатираат за голем број на Предлог-програми и Предлог-одлуки, но на почетокот имаа можност да постават Советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот на општина Радовиш, Ацо Ристов.

Седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника Трајанова.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза