ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД „ДЕНОТ НА ЕВРОПА“ И „ПОБЕДА НАД ФАШИЗМОТ“

Денес по повод  завршувањето на Втората светска војна, Денот на победата над фашизмот, и денот на Европа делегации положија свежо цвеќе на споменикот на паднатите борци во паркот на младите во Радовиш.

Свежо цвеќе положија делегации на Градоначалникот на општина Радовиш, Советот на општина Радовиш, делегација на Сојузот на борците и Здружението на пензионерите, делегации на политичките партии и др. 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза