ОДРЖАН ГОДИШЕН КОНЦЕТ НА УЧЕНИЦИТЕ ОД МУЗИЧКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРИ ООУ „НИКОЛА КАРЕВ„

Учениците од паралелките за основно музичко образование при ООУ „Никола Карев„ од Радовиш со најубавите звуци произлезени од нив рачиња одржаа годишен концерт по повод завршетокот на учебната година.

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза