СОВЕТНИЦИТЕ ЈА РАБОТЕА 33 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

33. седница на Советот на општина Радовиш беше со дневен ред од 17 точки.

Советниците имаа можност да разгледуваат и дебатираат за голем број на Предлог-програми и Предлог-одлуки. Седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника Трајанова.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза